Recenze hlavové sprchy Hansgrohe Axor Starck chrom 28494000

Hlavová sprcha s 1 funkcí. Průtok 18 litrů/minutu. V kulatém designu.

Hansgrohe – značka kvality

Hansgrohe Axor Starck chrom 28494000 je produkt od renomovaného výrobce sanitárního vybavení – společnosti Hansgrohe. Ta se může pochlubit více než 115 lety zkušeností v oboru a nabízí produkty s vysokou kvalitou zpracování a odolnosti.

Hansgrohe Axor Starck chrom 28494000

Snadná instalace

Instalace hlavové sprchy je velmi jednoduchá a není třeba přizvat odborníka. Stačí ji připojit k hadici a upevnit na sprchovou tyč. Díky upevňovacímu systému QuickClean se sprcha snadno čistí a udržuje v dobrém stavu.

Instalace hlavové sprchy

Jednoduché ovládání

Obsluha hlavové sprchy je velmi snadná. Stačí jednoduše přepnout ovladačem mezi jednotlivými režimy. Sprcha má pouze jednu funkci, ale díky této jednoduchosti je ovládání velmi intuitivní a jednoduché.

Dokonalé koupelové zážitky

Hansgrohe Axor Starck chrom 28494000 poskytuje nezapomenutelné koupelové zážitky. Průtok vody 18 litrů/minutu je dostatečně silný a rozmanitost režimů střídání vody dodává sprše velmi zajímavou dynamiku. Kulatý design pak dodá vaší koupelně styl a moderní vzhled.

Hansgrohe Axor Starck chrom 28494000 v praxi

Závěr

Hansgrohe Axor Starck chrom 28494000 je vynikající volbou pro ty, kteří hledají kvalitní a moderní hlavovou sprchu s jednoduchým ovládáním. Nabízí dostatečný průtok vody a zajímavou dynamiku díky střídání režimů. Kulatý design pak dodá vaší koupelně styl a moderní vzhled.

Nakupujte hlavovou sprchu Hansgrohe Axor Starck chrom 28494000 na stránkách Codina.cz

Publikováno
V rubrikách Rilke